Beloved Spring
Golden Retrievers
Home
Over ons
Nieuws
Noah
Béli
Luke
Pups
Foto's
Links
Contact

Facebook    Twitter    Hyves

Over ons

 

Wij zijn Frank en Desiree de Groot, wonen in IJmuiden, dichtbij het bos en strand waar we dan ook regelmatig te vinden zijn met onze honden. Momenteel hebben wij twee Golden Retrievers (Bedrabbled Noah en Bedrabbled Béli) waar we gehoorzaamheids- en jachttraining mee doen. Het zijn allebei heerlijke honden met een superfijn karakter en een sterke will-to-please.  

In 2009 kochten wij onze eerste golden, Noah, bij de kennel Bedrabbled. Al snel sloeg het golden-virus toe; we wilden al snel een volgende hond, ook spraken wij steeds vaker over het zelf gaan fokken. In juni 2010 werd Emma, de moeder van Noah, opnieuw gedekt door Ashailo from Lucia’s Golden Stars. We mochten bij de bevalling van Emma helpen en uit dit nestje zou ook onze tweede hond komen. In de onvergetelijke nacht van 4 augustus was het dan eindelijk zo ver, Béli werd, met onze hulp, geboren. Na deze mooie ervaring wisten we het helemáál zeker: wij willen gaan fokken!

In 2010 heeft Desiree de cursus KK-I gevolgd. Vanaf begin 2011 werd Noah volledig onderzocht en vroegen wij onze kennelnaam aan. Op 6 mei werd onze kennelnaam goedgekeurd, Beloved Spring hoorde eindelijk officieel bij ons.

Als Béli de juiste leeftijd heeft bereikt zullen we ook haar laten onderzoeken.

Onze honden wonen bij ons in huis en eventuele puppies zullen hier ook opgroeien. We fokken uitsluitend volgens de richtlijnen van de GRCN.